Moodle-ympäristö uudistuu vuoden 2020 alusta

Learn ja Open Learn ovat vuoden 2020 alusta lähtien ensisijaisia oppimisympäristöjä ja samalla nykyinen Moodle-ympäristö (http://moodle.xamk.fi) siirtyy arkistoon nyt tammikuun lopussa. Moodlessa olevat opintojaksot ovat kuitenkin opettajien sekä opiskelijoiden katseltavissa ensi vuoden tammikuun (2021) loppuun saakkaUudet oppimisympäristöt perustuvat Moodleen eikä siirtymä siten edellytä käyttäjältä uuden tietojärjestelmän opettelua.


Learn-ympäristö (
http://learn.xamk.fi
) on korvannut vuoden 2020 alusta lähtien nykyisen Moodle-ympäristön. Siihen voivat kirjautua kaikki Xamkin sekä Haka-luottamusverkostoon kuuluvien kotimaisten korkeakoulujen opiskelijat sekä henkilöstö. Kirjautuminen tapahtuu oman korkeakoulun tunnuksilla.

Open Learn -ympäristö on avoin oppimisympäristö, joka on ensisijaisesti tarkoitettu erilaisten avoimien toteutusten, oppimateriaalien sekä hankkeiden käyttöön. 

Learn-ympäristöön voi tutustua omatoimisesti automaattisen esittelynkierroksen avulla. Huomaathan, että Learn-ympäristö ei sisällä välttämättä enää samoja opintojaksoja kuin nykyinen Moodle-ympäristö ja vanhoihin opintojaksoihin pääsyyn vaaditaan opettajalta uusi avain sekä tieto siitä, onko opintojakso kopioitu Learniin.  

Lisätietoja: Xinfo Moodle-tuki

Last modified: Wednesday, 15 January 2020, 3:59 PM